Akcija!

Komplet engleski za školu

Din.3,600 Din.

 

Dva kursa u jedinstvenom kompletu za lako učenje engleskog jezika. Komplet obuhvata:

1x English fast&aeasy
English fast&easy predstavlja brz, lak i zanimljiv metod za učenje engleskog jezika.

1x English Grammar
Gramatika engleskog jezika je namenjena učenicima osnovnih i srednjih škola.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Kurs obuhvata sledeće teme

 

Jedna od najvećih prednosti ovog metoda učenja je što će vam omogućiti da za kratko vreme steknete osnovno znanje upravo o onim temama koje su vam najpotrebnije – o ljudima i zanimanjima, okolini, hrani, školi, putovanima. Pored audio/vizuelnog sadržaja, ovi kursevi obuhvataju niz vežbi i zadataka koji će vam pomoći da proverite svoje znanje.

 

English Fast&Easy

English fast&easy predstavlja brz, lak i pre svega zanimljiv metod za učenje engleskog jezika. Program obuhvata preko 3.500 reči koje su podeljene u 115 tematskih celina. Aktivno povezivanje slika i reči sa izgovorom pretvara učenje u zabavu dok raznovrsnost sadržaja garantuje lako prilagođavanje svim uzrastima. Program sadrži i abecedni indeks za lako pronalaženje određenog pojma.

English Grammar

Multimedijalna gramatika engleskog jezika je prvenstveno namenjena učenicima osnovnih i srednjih škola, osobama koje uče engleski jezik na kursevima, a može poslužiti i kao odličan podsetnik. Gramatika engleskog jezika je podeljena na 28 poglavlja, čiji je osnovni sadržaj u potpunosti multimedijalan, što znači da svaku temu predstavlja video sekvenca praćena glasom instruktora.

 

Povezani kursevi

Uputstvo za instalaciju

 

Izabrani kurs možete direktno preuzeti sa Interneta klikom na odgovarajući naslov. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacioni program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savlađivanje izabranog kursa. Kurs možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam kurs.

Kurs možete koristiti u dva režima: demonstracionom (demo) i normalnom režimu. Upotreba kursa u normalnom, radnom režimu podrazumeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tabele. Po uspešno završenoj aktivaciji kurs će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani kursevi

Ukoliko želite da isprobate neki od naših
kurseva, pri naručivanju izaberite
besplatnu DEMO verziju pa ćete biti
u prilici da pregledate njegov sadržaj.

ONLINE pretplataViše od 50 različitih naslova za svega 3.600.- din

Naručite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve kurseve

RSD
EUR
Call Now Button