Akcija!

Komplet za DECU

Din.3,600 Din.

 

Komplet uključuje sledeće naslove:

1 x Sveznalica ZAŠTO?
Dečja radoznalost nema granica.

1 x Sveznalica ŠTA JE?
Posle odgovora na jedno ŠTA JE, odmah slede nova pitanja.

1 x Sveznalica GDE JE?
Prvi odgovor je kraći i sadrži osnovne elemente, a drugi je širi i sveobuhvatniji.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Kurs obuhvata sledeće teme

 

Dečja radoznalost nema granica. Posle odgovora na jedno, odmah slede nova pitanja. Ovaj komplet obuhvata 1500 pitanja na koje je dato 3000 odgovora.

Prvi odgovor je kraći i sadrži osnovne elemente, a drugi je širi i sveobuhvatniji. To je učinjeno da bi čitav sadržaj bio pogodan za decu različitog uzrasta. Multimedijalno sveznanje na srpskom jeziku (ćirilica), za uzrast 7-15 godina.

 

Povezani kursevi

Uputstvo za instalaciju

 

Izabrani kurs možete direktno preuzeti sa Interneta klikom na odgovarajući naslov. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacioni program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savlađivanje izabranog kursa. Kurs možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam kurs.

Kurs možete koristiti u dva režima: demonstracionom (demo) i normalnom režimu. Upotreba kursa u normalnom, radnom režimu podrazumeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tabele. Po uspešno završenoj aktivaciji kurs će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani kursevi

Ukoliko želite da isprobate neki od naših
kurseva, pri naručivanju izaberite
besplatnu DEMO verziju pa ćete biti
u prilici da pregledate njegov sadržaj.

ONLINE pretplataViše od 50 različitih naslova za svega 3.600.- din

Naručite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve kurseve

RSD
EUR
Call Now Button