Akcija!

Komplet za ENGLESKI

Din.6,000 Din.

 

Komplet uključuje sledeće naslove:

1 x Business English
Kurs predstavlja najsavremeniju metodu za samostalno učenje poslovnog engleskog jezika.

1 x English Fast&Easy
English fast&easy predstavlja brz, lak i zanimljiv metod za učenje engleskog jezika.

1 x English Grammar
Engleska gramatika je prvenstveno namenjena učenicima osnovnih i srednjih škola.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Kurs obuhvata sledeće teme

 

Naši kursevi predstavljaju brz, lak i pre svega zanimljiv metod za učenje engleskog jezika. Business English predstavlja najsavremeniju metodu za samostalno učenje poslovnog engleskog jezika a Fast & easy obuhvata preko 3.500 reči koje su podeljene u 115 tematskih celina. .

Multimedijalna gramatika engleskog jezika je prvenstveno namenjena učenicima osnovnih i srednjih škola, osobama koje uče engleski jezik na kursevima, a može da vam posluži i kao odličan podsetnik.

 

Povezani kursevi

Uputstvo za instalaciju

 

Izabrani kurs možete direktno preuzeti sa Interneta klikom na odgovarajući naslov. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacioni program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savlađivanje izabranog kursa. Kurs možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam kurs.

Kurs možete koristiti u dva režima: demonstracionom (demo) i normalnom režimu. Upotreba kursa u normalnom, radnom režimu podrazumeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tabele. Po uspešno završenoj aktivaciji kurs će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani kursevi

Ukoliko želite da isprobate neki od naših
kurseva, pri naručivanju izaberite
besplatnu DEMO verziju pa ćete biti
u prilici da pregledate njegov sadržaj.

ONLINE pretplataViše od 50 različitih naslova za svega 3.600.- din

Naručite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve kurseve

RSD
EUR
Call Now Button