Akcija!

ONLINE PRETPLATA u trajanju od 365 dana

21,600 Din.

ONLINE pretplata obuhvata više od 50 različitih naslova. Svi kursevi sadrže lekcije u formi video sekvenci, praćene glasom predavača na srpskom jeziku i prikazom računara na kome se odvija ono što predavač objašnjava. Tempo rada birate sami, pauzirate i ponavljate po potrebi a virtualni predavač će biti posvećen samo vama.

Preuzmite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve kurseve

ONLINE PLAYER

* ONLINE PLAYER je namenjen za sve verzije WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korišćenja na više računara

Kurs obuhvata sledeće teme

 

 

Uputstvo za instalaciju

 

Program ONLINE pretplata možete direktno preuzeti sa Interneta klikom na dugme sa natpisom ONLINE PLAYER. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalaciju koja će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ovaj program sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savlađivanje svih kurseva. ONLINE pretplatu možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željenog kursa.

Kurseve možete koristiti u dva režima: demonstracionom (demo) i normalnom režimu. Upotreba kurseva u normalnom, radnom režimu podrazumeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tabele. Po uspešno završenoj aktivaciji kursevi će biti raspoloživi u punom radnom režimu.

 

Povezani kursevi

 

100% Povraćaj novca

Kurs možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

RSD
EUR
Call Now Button Naručite telefonom