ANIMA d.o.o.
Tel. +381 65 30 30 293
Prethodno
Previous Product Image

Google Ads

1,800 Din.
Sledeće

JavaScript

2,400 Din.
Next Product Image

ONLINE PRETPLATA

3,600 Din.21,600 Din.

ONLINE pretplata obuhvata više od 50 različitih naslova.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,
Trust Badge Image

Opis

ONLINE pretplata obuhvata više od 50 različitih naslova. Svi kursevi sadrže lekcije u formi video sekvenci, praćene glasom predavača na srpskom jeziku i prikazom računara na kome se odvija ono što predavač objašnjava. Tempo rada birate sami, pauzirate i ponavljate po potrebi a virtualni predavač će biti posvećen samo vama.

 

 

 

Pretplata obuhvata

 

Povezani kursevi

Uputstvo za instalaciju

ONLINE Player možete naručiti izborom odgovarajuće opcije. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalaciju koja će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ovaj program sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savlađivanje svih kurseva. ONLINE pretplatu možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željenog kursa.

Kurseve možete koristiti u dva režima: demonstracionom (demo) i normalnom režimu. Upotreba kurseva u normalnom, radnom režimu podrazumeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tabele. Po uspešno završenoj aktivaciji kursevi će biti raspoloživi u punom radnom režimu.

* ONLINE Player je namenjen za sve verzije WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korišćenja na više računara

 

Povezani kursevi

 

Korpa

0
image/svg+xml

Nema proizvoda u korpi.

Nastavite kupovinu
ONLINE pretplataViše od 50 različitih naslova za svega 3.600.- din

Sve kurseve možete besplatno isprobati u DEMO režimu

RSD
EUR
Call Now Button