Akcija!

ONLINE PRETPLATA

Din.21,600 Din.

ONLINE pretplata obuhvata više od 50 različitih naslova. Svi kursevi sadrže lekcije u formi video sekvenci, praćene glasom predavača na srpskom jeziku i prikazom računara na kome se odvija ono što predavač objašnjava. Tempo rada birate sami, pauzirate i ponavljate po potrebi a virtualni predavač će biti posvećen samo vama.

Naručite BESPLATNI ONLINE PLAYER i isprobajte sve kurseve

* ONLINE PLAYER je namenjen za sve verzije WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korišćenja na više računara

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Kurs obuhvata sledeće teme

 

 

Uputstvo za instalaciju

 

ONLINE Player možete naručiti izborom odgovarajuće opcije. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalaciju koja će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ovaj program sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savlađivanje svih kurseva. ONLINE pretplatu možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željenog kursa.

Kurseve možete koristiti u dva režima: demonstracionom (demo) i normalnom režimu. Upotreba kurseva u normalnom, radnom režimu podrazumeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tabele. Po uspešno završenoj aktivaciji kursevi će biti raspoloživi u punom radnom režimu.

 

Povezani kursevi

 

ONLINE pretplataViše od 50 različitih naslova za svega 3.600.- din

Preuzmite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve kurseve

Besplatna DEMO verzijaBesplatno isprobajte bilo koji kurs

Ukoliko želite da isprobate neki od naših kurseva, pri naručivanju izaberite besplatnu DEMO verziju pa ćete biti u prilici da pregledate njegov sadržaj.

RSD
EUR
Call Now Button