Sa XP-a na Windows 7

Din.2,400 Din.

Kurs pod nazivom kako sa XP-a preći na Windows 7 će vam pomoći da bez mnogo muke svoj stari operativni sistem zamenite najnovijom verzijom. Početne lekcije obuhvataju pripremne radnje kao što su provera tehničkih uslova i kopiranje podataka. Zatim slede lekcije koje su posvećene samoj instalaciji, podešavanju radnih pametara i osnovnim karakteristikama sistema. Na kraju kursa ćete naučiti kako da sve podatke vratite na svoje mesto i instalirate nove programe.

* Kurs je namenjen za sve verzije WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korišćenja na više računara

Šifra proizvoda: 124 Kategorije: ,

Kurs obuhvata sledeće teme

 

 • Dobrodošlica
  Dobrodošlica, Sistemski zahtevi, Izbor najboljeg načina za prelazak
 • Pripreme na XP-u
  Pravljenje rezervnih kopija (BackUp), Upotreba programa Easy Transfer
 • Instalacija Windows-a
  Instalacija na novi disk, Zamena starog Windows-a, Pronalaženje sačuvanih podataka
 • Šta uraditi nakon završene instalacije?
  Vraćanje sačuvanih podataka, Provera efekata Easy Transfer-a, Pregled Easy Transfer izveštaja, Uklanjanje privremenih fajlova, Povezivanje perifernih uređaja, Završne napomene

Uputstvo za instalaciju

 

Izabrani kurs možete direktno preuzeti sa Interneta klikom na odgovarajući naslov. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacioni program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savlađivanje izabranog kursa. Kurs možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam kurs.

Kurs možete koristiti u dva režima: demonstracionom (demo) i normalnom režimu. Upotreba kursa u normalnom, radnom režimu podrazumeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tabele. Po uspešno završenoj aktivaciji kurs će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani kursevi

Ukoliko želite da isprobate neki od naših
kurseva, pri naručivanju izaberite
besplatnu DEMO verziju pa ćete biti
u prilici da pregledate njegov sadržaj.

ONLINE pretplataViše od 50 različitih naslova za svega 3.600.- din

Naručite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve kurseve

RSD
EUR
Call Now Button