ISPROBAJTE BESPLATNO

Ukoliko želite da isprobate neki od naših kurseva, pri naručivanju izaberite besplatnu DEMO verziju pa ćete biti u prilici da pregledate njegov sadržaj.

Za početak je potrebno da sa našeg sajta naručite željeni kurs i dobijete link za njegovo preuzimanje. Po završenom preuzimanju možete pokrenuti instalacioni program koji će automatski proveriti neophodne parametre i kreirale prečice. Kurs možete pokrenuti odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine kompletan kurs.

Kurs možete koristiti u dva režima: demonstracionom (DEMO) i normalnom. Upotreba u DEMO režimu vam omogućava da se upoznate sa sadržajima koji vas očekuju i pogledate određeni broj lekcija. Normalni radni režim podrazumeva aktivaciju koju možete izvršiti nakon uspešno završene narudžbe. U tom cilju ćete od našeg administratora dobiti odgovarajući aktivacioni kod a njegova upotreba će biti moguća na više različitih računara.

ONLINE pretplataViše od 50 različitih naslova za svega 3.600.- din

Naručite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve kurseve

RSD
EUR
Call Now Button