ISPROBAJTE BESPLATNO

Kurs možete koristiti u dva režima: demonstracionom (DEMO) i normalnom. Upotreba u DEMO režimu vam omogućava da se upoznate sa sadržajima koji vas očekuju i pogledate određeni broj lekcija. Normalni radni režim podrazumeva aktivaciju koju možete izvršiti nakon uspešno završene narudžbe. U tom cilju ćete od našeg administratora dobiti odgovarajući aktivacioni kod a njegova primena je moguća na više različitih računara.

Za početak je potrebno da sa našeg sajta preuzmete arhivu koja obuhvata kompletan sadržaj kursa. Po završenom preuzimanju možete pokrenuti instalacioni program da bi se proverili svi neophodni parametri i kreirale prečice. Sam kurs možete pokrenuti odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine kompletan kurs.

100% Povraćaj novca

Kurs možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

RSD
EUR
Call Now Button Naručite telefonom