100% Povraćaj novca

Kurs možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

Za početak je potrebno da sa našeg sajta naručite željeni kurs i dobijete link za njegovo preuzimanje. Po završenom preuzimanju možete pokrenuti instalacioni program koji će automatski proveriti neophodne parametre i kreirati prečice. Kurs možete pokrenuti odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine kompletan kurs.
Kurs možete koristiti u dva režima: demonstracionom (DEMO) i normalnom. Upotreba u DEMO režimu vam omogućava da se upoznate sa sadržajima koji vas očekuju i pogledate određeni broj lekcija. Normalni radni režim podrazumeva aktivaciju koju možete izvršiti nakon uspešno završene narudžbe. U tom cilju ćete od našeg administratora dobiti odgovarajući aktivacioni kod a njegova upotreba će biti moguća na više različitih računara.
Call Now Button