Politika kolačića

Naša veb lokacija, https://anima.rs (u daljem tekstu: „web sajt“) koristi kolačiće i druge srodne tehnologije (radi pogodnosti, sve tehnologije se nazivaju „kolačići“). U dokumentu ispod vas obaveštavamo o korišćenju kolačića na našoj veb stranici.

Šta su kolačići?
Kolačić je mala jednostavna datoteka koja se šalje zajedno sa stranicama ove veb stranice i koju vaš pretraživač čuva na čvrstom disku vašeg računara ili drugog uređaja. Informacije sačuvane u njemu mogu biti vraćene na naše servere ili servere relevantnih trećih strana tokom sledeće posete.

Šta su skripte?
Skripta je deo programskog koda koji se koristi za pravilno i interaktivno funkcionisanje naše veb stranice. Ovaj kod se izvršava na našem serveru ili na vašem uređaju.

Šta je „veb svetionik“?
Veb svetionik (ili oznaka piksela) je mali, nevidljivi deo teksta ili slike na veb stranici koji se koristi za praćenje saobraćaja na veb stranici. Da biste to uradili, razni podaci o vama se čuvaju pomoću veb predajnika.

Kolačići

Tehnički ili funkcionalni kolačići
Neki kolačići obezbeđuju da određeni delovi veb stranice funkcionišu ispravno i da vaše korisničke postavke ostaju poznate. Postavljanjem funkcionalnih kolačića, olakšavamo vam da posetite našu veb stranicu. Na ovaj način ne morate da unosite iste podatke više od jednom prilikom posete našoj veb stranici i, na primer, artikli ostaju u vašoj korpi za kupovinu dok ne platite. Možemo postaviti ove kolačiće bez vašeg pristanka.

Statistički kolačići
Koristimo statističke kolačiće da bismo optimizovali iskustvo veb stranice za naše korisnike. Pomoću ovih statističkih kolačića dobijamo uvid u upotrebu naše veb stranice. Tražimo vašu dozvolu za postavljanje statističkih kolačića.

Marketing/kolačići za praćenje
Marketing/kolačići za praćenje su kolačići ili bilo koji drugi oblik lokalnog skladištenja, koji se koristi za kreiranje korisničkih profila za prikazivanje reklama ili praćenje korisnika na ovoj veb stranici ili na nekoliko veb lokacija u slične marketinške svrhe.

Društvene mreže
Uključili smo sadržaj sa Fejsbuka i Instagrama na našu veb lokaciju za promociju veb-sajta (npr. „lajk”, „prikači”) ili deljenje (npr. „tvit”) na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram. Ovaj sadržaj je ugrađen kodom izvedenim sa Fejsbuka i Instagrama i postavlja kolačiće. Ovaj sadržaj može da skladišti i obrađuje određene informacije za personalizovano oglašavanje.

Molimo pročitajte izjavu o privatnosti ovih društvenih mreža (koja se može redovno menjati) da biste pročitali šta rade sa vašim (ličnim) podacima koje obrađuju pomoću ovih kolačića. Podaci koji se preuzimaju su anonimni koliko god je to moguće. Fejsbuk i Instagram se nalaze u Sjedinjenim Državama.