Excel 2010 noviteti

Din.2,400 Din.

Ovaj kurs će vam pomoći da savladate sve novitete Excel-a 2010 i postanete još produktivniji. Početne lekcije obuhvataju pregled novog radnog okruženja i nove alatke za editovanje. Zatim slede lekcije koje su posvećene saradnji i deljenju dokumenata. Na kraju kursa ćete naučiti kako se koriste nove funkcije Print Preview, Sparklines, Slicer i analiziraju podaci.

* Kurs je namenjen za sve verzije WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korišćenja na više računara

Šifra proizvoda: 127 Kategorije: ,

Kurs obuhvata sledeće teme

 

 • Uvod
  Dobrodošlica, Upotreba fajlova za vežbu, Poređenje Excel-a 2010 i 2007
 • File meni tj. Backstage view
  Prilagođavanje trake sa alatkama, Pogled na Backstage View, Održavanje kompatibilnosti, Lakša upotreba šablona, Rad sa različitim verzijama, Konverzija u Adobe PDF, Priprema za deljenje, Olakšano štampanje
 • Alati za rad sa podacima – Data Tools
  Funkcija Paste Preview, Filtriranje tabele
 • Saradnja
  Podešavanje prava za pristup, Deljenje dokumenta E-mail-om, Upotreba besplatnog SkyDrive servisa, Deljenje preko SharePoint-a
 • Rad sa grafikom
  Funkcija Sparklines, Poboljšano uslovno formatiranje, Oblikovanje matematičkih izraza, Poboljšani rad sa slikama
 • Pivot tabele
  Upotreba funkcije Slicer, Analiza podataka iz različitih izvora

 

 

 

Povezani kursevi

Uputstvo za instalaciju

 

Izabrani kurs možete direktno preuzeti sa Interneta klikom na odgovarajući naslov. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacioni program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savlađivanje izabranog kursa. Kurs možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice sa radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućava jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam kurs.

Kurs možete koristiti u dva režima: demonstracionom (demo) i normalnom režimu. Upotreba kursa u normalnom, radnom režimu podrazumeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tabele. Po uspešno završenoj aktivaciji kurs će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani kursevi

Ukoliko želite da isprobate neki od naših
kurseva, pri naručivanju izaberite
besplatnu DEMO verziju pa ćete biti
u prilici da pregledate njegov sadržaj.

ONLINE pretplataViše od 50 različitih naslova za svega 3.600.- din

Naručite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve kurseve

RSD
EUR
Call Now Button