WEB Design
Sadržaj lekcije

Dobrodošli na kurs Web dizajna uz primenu Photoshop-a i Dreamweaver-a. Za početak ću vam pokazati kako da njihovo radno okruženje prilagodite svojim potrebama a zatim ćete na konkretnom primeru videti kako se planira novi Web sajt i prikupljaju neophodne informacije.

Nakon toga sledi razrada osnovnih ideja u Photoshop-u tj. priprema grafičkih elemenata sa posebnim osvrtom na njihovu optimizaciju. U nastavku ćete videti kako se u Dreamweaver-u kreiraju šabloni za pojedine Web stranice, koriste AP Div tagovi, ubacuju polja sa formularima itd. Zatim sledi kratak osvrt na teme kao što su optimizacija za pretraživače (SEO) i pristupačnost. Naučićete i kako se koriste funkcije za testiranje, uklanjaju suvišni delovi koda i proverava da li on odgovara WC3 standardima. Kurs ćemo završiti lekcijama koje se odnose na publikovanje novog sajta i njegovo održavanje.

Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili samo želite da kompletirate svoje znanje iz ove oblasti, siguran sam da će vam lekcije koje slede pomoći da kreirate zanimljive Web prezentacije.

Pridružite se razgovoru
0% Završeno
Call Now Button