Sadržaj kursa
Windows 7 saveti i trikovi
Sadržaj lekcije

Dobrodošli na kurs Windows 7 saveti i trikovi. Ja sam Aleksandar i biću vaš instruktor. Rad u najnovijem Windows okruženju podrazumeva nove načine na koje možete kontrolisati svoj računar a to znači da će vaš rad postati mnogo efikasniji i sigurniji. Na ovom kursu ćete savladati nove i efikasnije načine za obavljanje svakodnevnih zadataka, ali i onih koji nisu tako česti.

Na početku ću vam pokazati mojih 10 pravila, tj. spisak saveta i prečica koje treba da znate. Pored toga, zajedno ćemo istražiti načine za podešavanje korisničkog interfejsa tako da on u potpunosti odgovara vašim potrebama.

Zatim ćemo preći na spisak prečica za upotrebu tastature i miša. One mogu da vam pojednostave život i uštede mnogo vremena kada je u pitanju obavljanje uobičajenih zadataka.Takođe ćete naučiti kako da podesite svoje Windows 7 okruženje tako da izgleda upravo onako kako vi to želite.

Nakon toga ćemo istražiti neke nove alatke i programe koje do sada niste imali prilike da koristite. To su npr. Problem Steps Recorder i AppLocker za zaštitu dece. Na kraju, pokazaću vam i kakve promene možete da napravite ukoliko želite  da poboljšate ukupne performanse svog računara. Dakle, hajde da počnemo.

Pridružite se razgovoru
0% Završeno
Call Now Button