YouTube
Sadržaj lekcije

Dobrodošli na kurs YouTube-a! Ako se ima u vidu da se preko njega svakodnevno prikazuju milioni različitih video snimaka, možemo slobodno reći da ovaj servis predstavlja pravi medijski fenomen. U svakom slučaju, bez YouTube-a se teško može zamisliti savremeni Internet.

Na početku kursa ću vam pokazati kako se na YouTube-u pronalaze i prikazuju video sekvence a zatim ćete videti i kako možete da se pridružite ogromnoj zajednici njegovih korisnika. Nakon toga ćete naučiti kako se pripremaju novi sadržaji i primenjuju neke napredne funkcije. YouTube se može koristiti na različitim uređajima a ja ću vam pokazati kako to izgleda na mom mobilnom telefonu. Pored toga, videćete kako se video sadržaji mogu menjati bez ikakvog specijalnog Software-a jer se sve što vam je potrebno nalazi unutar YouTube-a.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili imate veliko iskustvo u ovoj oblasti, verujem da će vam se ovaj kurs dopasti i da ćete na kraju mnogo bolje baratati svim opcijama koje vam stoje na raspolaganju.

Pridružite se razgovoru
0% Završeno
Call Now Button