Francuski za početnike

3,480 Din.

Kurs obuhvata preko 50 lekcija u formi igranih ili animiranih video sekvenci.

 

Šifra proizvoda: 44 Kategorija:

Opis

Kurs obuhvata preko 50 lekcija u formi igranih ili animiranih video sekvenci. Po njegovom savlađivanju ćete moći da se lako snađete u situacijama kao što upoznavanje, raspitivanje za put, promena novca u banci, ponašanje u restoranu, u turističkoj agenciji itd. Sve lekcije prati originalni tekst sa prevodom na srpski jezik. Pored toga, u sastavu kursa su i vežbe i testovi koji će vam pomoći da proverite i utvrdite svoje znanje.

 

Sadržaj

 • Prvi deo:
  Radnja ove lekcije se uvek odvija u zamišljenom gradu Tušavilu. Uz pomoć dva simpatična lika Tušatua i Tušarijana ćete polako početi da učite kako se vodi razgovor.
 • Drugi deo:
  Ova lekcija sadrži kratke animirane scene koje će pomoći da se upoznate sa osnovnim gramatičkim pravilima i najvažnijim izrazima.
 • Treći deo:
  U ovoj lekciji ćete biti u prilici da vidite kako izgleda razgovor u realnom svetu. Ona sadrži scene iz svakodnevnog života pa je zato i konverzacija nešto dinamičnija ali ćete sigurno moći da shvatite o čemu se radi.
 • Četvrti deo:
  Sa znanjem koje imate već možete da počnete sa vežbom izgovora. U tome će vam pomoći likovi koji se pojavljuju na ekranu. Njihove senke će vam kroz gestove pokazati kakav se razgovor vodi a kad scena počne da se ponavlja i vi ćete moći da se aktivno uključite i odigrate svoju ulogu.
 • Peti deo:
  Na kraju svakog poglavlja ćete zajedno sa likovima iz Tušavila ponovo proći kroz najvažnije delove iz prethodnih lekcija i to na veoma zanimljiv način. Kao i kod prethodnih lekcija transkript i prevod su vam dostupni u okviru tekstualnog režima.

 

Povezani kursevi